• Новини

  • Контакти

    • м. Київ
      Дарницький район
      вул. Волго – Донська, 77
    • Директор:
      Лисак Тетяна Вікторівна
      тел.: +30 044 566 34 27
    • Старша медична сестра:
      Шолуха Людмила Василівна
      тел.: +38 044 566 35 44
    • e-mail: dnz678@ukr.net
  • Примірне двотижневе меню

    Примірне двотижневе меню
    для дітей дошкільних навчальних закладів (груп) загального типу
    (при триразовому харчуванні)

    Назва страви Вихід страви
    Ясла Сад
    ПОНЕДІЛОК
    СНІДАНОК
    Молочна манна каша 180 200
    Булка з маслом, твердим сиром 30/3/9 45/5/14
    Чай з лимоном 150 170
    Свіжі фрукти 70 120
    ОБІД
    Салат вітамінний 35 50
    Суп гороховий 180 200
    Хліб житній 20 40
    Омлет 30 58
    Тушкована картопля з м’ясними консервами 120 150
    Компот з сухофруктів 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Оладки з яблуками, згущеним молоком 100/10 130/15
    Булка 30 45
    Молоко 150 180
    ВІВТОРОК
    СНІДАНОК
    Сосиска ( ковбаса ) 30 60
    Тушковані овочі 120 150
    Булка 30 45
    Кава з молоком 180 200
    ОБІД
    Салат з капусти і моркви 35 50
    Суп з галушками 180 200
    Хліб житній 20 40
    Биточки м’ясні в молочному соусі 100 135
    Вермішель 80 100
    Сік томатний 125 175
    ВЕЧЕРЯ
    Запіканка сирна з сметанним соусом 122 /5 122/12
    Вафлі 15 40
    Кефір 180 200
    СЕРЕДА
    СНІДАНОК
    Риба тушкована з овочами 40 90
    Картопляне пюре 100 150
    Булка 30 45
    Компот з яблук 150 180
    ОБІД
    Суп овочевий 180 200
    Хліб житній 20 40
    Кнелі м’ясні з рисом 75 100
    Буряк, припущений з сметаною 80 100
    Компот з сухофруктів 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Молочна вермішель 180 200
    Булка з маслом, твердим сиром 30/3/9 45/5/14
    Молоко 150 170
    Свіжі фрукти 90 150
    ЧЕТВЕР
    СНІДАНОК
    Молочна рисова каша 180 200
    Булка з маслом 30/3 45/5
    Чай з лимоном 150 180
    Свіжі фрукти 80 140
    ОБІД
    Капусняк український 180 200
    Хліб житній 20 40
    Зрази м’ясні з гречаною кашею 90 110
    Ікра буряково-моркв’яна 100 120
    Сік томатний 125 175
    ВЕЧЕРЯ
    Сирники з сметанним соусом 110 110
    Булка з медом 30/5 45/10
    Ряжанка 170 200
    П’ЯТНИЦЯ
    СНІДАНОК
    Котлета рибна 38 85
    Ікра бурякова 80 120
    Булка з маслом 30/3 45/5
    Чай 150 180
    Свіжі фрукти 55 100
    ОБІД
    Салат з зеленого горошку 45 55
    Суп з вермішеллю 180 200
    Капуста з м’ясом тушкована 150 170
    Хліб житній 20 40
    Компот з свіжих фруктів 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Молочна вівсяна каша 180 200
    Пиріжок з рисом, яйцем 80 110
    Молоко 150 180
    ПОНЕДІЛОК
    СНІДАНОК
    Вермішель з твердим сиром 70/9 90/14
    Булка з маслом 30/5 45/7
    Молоко 200 200
    ОБІД
    Салат з моркви і капусти 35 50
    Суп вівсяний 180 200
    Хліб житній 20 40
    Овочеве рагу з м’ясних консервів 150 200
    Сік 125 175
    ВЕЧЕРЯ
    Омлет 30 58
    Ікра з буряка та моркви 80 120
    Булка 30 45
    Какао 200 200
    Свіжі фрукти 90 150
    ВІВТОРОК
    СНІДАНОК
    Сирно-морквяна запіканка 170 170
    Печиво 15 40
    Кефір 200 200
    Свіжі фрукти 90 150
    ОБІД
    Салат вітамінний 30 40
    Розсольник 180 200
    Хліб житній 20 40
    Зрази картопляні з м’ясом 130 190
    Компот з сухофруктів 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Рулет м’ясний, фарширований яйцем 96 120
    Капуста тушкована 60 75
    Булка з маслом 30/3 45/5
    Кава з молоком 180 200
    СЕРЕДА
    СНІДАНОК
    Салат з солоних огірків 30 40
    Тюфтелі рибні 54 126
    Картопляне пюре 100 150
    Булка 30 45
    Чай з лимоном 150 180
    ОБІД
    Салат з квашеної капусти 30 50
    Борщ український 180 200
    Хліб житній 20 40
    Плов з м’ясом 125 200
    Сік томатний 125 175
    ВЕЧЕРЯ
    Молочна ячна каша 180 200
    Пиріжок з яблуками 80 100
    Какао 180 200
    Свіжі фрукти 50 90
    ЧЕТВЕР
    СНІДАНОК
    Молочна манна каша 200 200
    Булка з маслом 30/3 45/5
    Чай 150 180
    Свіжі фрукти 90 150
    ОБІД
    Суп картопляний з м’ясними фрикадельками 180 200
    Хліб житній 20 40
    Тушкована капуста з м’ясом 150 170
    Компот з сухофруктів 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Ліниві вареники 143 143
    Булка з медом 30/5 45/10
    Ряжанка 150 200
    П’ЯТНИЦЯ
    СНІДАНОК
    Риба в тісті 53 120
    Картопляне пюре 100 150
    Булка 30 45
    Чай з лимоном 150 180
    ОБІД
    Салат з зеленого горошку та цибулі 30 40
    Борщ буряковий з сметаною 180 200
    Хліб житній 20 40
    Тюфтелі в томатному соусі 80 120
    Гречана каша 80 100
    Компот з яблук 150 180
    ВЕЧЕРЯ
    Молочна рисова каша 200 200
    Булка 30 45
    Кава з молоком 150 200
    Свіжі фрукти 80 140

     

    Директор Департаменту загальної
     середньої та дошкільної освіти                                                                        П.Б.Полянський

    Директор Департаменту державного

     санітарно-епідеміологічного нагляду                                                               А.М.Пономаренко